Şefkat Tepe 67.Bölüm tek paça izle


Serdar Naza’nın gerçek yüzünü görür ancak gelen emir Naza’yla evlenmesini gerektirir. Naza’ya karşı son kozunu oynamaya karar veren Serdar, Hasan’ı sağ salim kendisine getirmezse bu evliliğin olmayacağını şart koşar.
Diğer yanda Davut’un da Naza’ya güveni kalmaz ve Hasan için infaz emri verir. Baran ise, Naza’yla anlaşarak, önemli bir bilgi karşılığında Leyla’yı alıp gitme sözü alır. İşler planlandığı gibi gitmez ve Serdar’ın evlendiğini duyan Leyla, soluğu nikah salonunda alır. Serdar artık çok zor bir ikilem arasındadır.
Şefkat tepe 5 mayıs cumartesi akşamı 67.bölümüyle sitemizde yerini alıyor.

Akasya Durağı 157.Bölüm Tek Parça İzle


Hayri, taksisine binen bir müşterisine şaka yapıyor. Ancak bu kez yaptığı şaka kendisine pahalıya patlıyor. Osman’ın taksisine binen bir müşteri nöbetçi eczanelere gideceklerini söyler.
Adam aslında bir hırsızdır ve tüm eczaneleri üzerinde bu bir soygundur yazan reçeteyle soymaktadır. Eczanelerden gelen ihbarla polis yolu keser, müşteri taksiden kaçar ve olay Osman’ın üstüne kalır. Vakkas’ın bir akrabası su tankerinde kaçak benzin getirir ve duraktaki Vakkas’a bırakır. Vakkas, Nuri Babayı ikna etmesi için Ali Kemal’i kendine ortak eder.
İkili, akşamları kaçak benzin satmaya başlarlar. Benzin bitince içine su karıştırırlar ve ertesi gün arabası bozulan müşteriler de durağı basar.Güven’in Almanya’daki sevgilisi Helga eve yerleşmiştir ve herkesin burnundan getirmektedir. Bu sırada Helga’nın Almanya’da sevgilisi olan ve aslında çocuğunun babası olan Helmut çıkagelir.
Arif ve Merve, çocuk yapmak için şifalıdır diye termal otele, çamur banyosuna giderler. Merve çamura bulanmış şekilde içecek bir şeyler almaya gider. Bu sırada Merve’ye çok benzeyen bir kadın Arif’e doğru gelir. Arif, Merve sandığı kadını kucaklar ve odaya götürür.Hayri taksisine müşteri alır.

Yahşi Cazibe 87.Bölüm Tek Parça İzle


Kemal ve Cazibe’nin arasına kara kedi gibi girmeye kendini adamış olan Simge bu defa babasından dolaylı yardım alır. Hulusi, ev işlerinden hiç anlamadığını, birkaç gün Cazibe’nin yanında kalıp feyz almak istediğini söyleyen Simge’nin teklifini kabul eder ve kızını hanımlık kadınlık öğrenmesi için Kemal ve Cazibe’ye teslim eder.
Güya ev işleri öğrenmeye gelen Simge’nin niyetinin ne olduğunu anlayan Cazibe, ne yapıp edip sarıkarafatmadan kurtulmaya kararlıdır. Öte yandan Kemal’de bir kahinlik cevheri bulunduğu fikrine kapılan Barış, bu durumu paraya çevirmeye odaklanır.
Yahşi cazibe dizisi 87.bölümünü 5 mayıs cumartesi akşamı sitemizden kesintisiz olarak izleyebilirsiniz.

İffet 30.Bölüm Tek Parça İzle


Cemil ve İffet için ölümüne kaçış başlar! İffet ve Cemil ambulansın içinde hastaneye giderken karşılarında Ali İhsan’ı gördüklerinde donup kalırlar. Ali İhsan her şeyi planlamıştır.
Cemil ve İffet’i alıp kimsenin bulamayacağı bir yere götürür. Zaten yaralı olan Cemil var gücüyle karşı koysa da bir işe yaramaz. Ve iki sevgili Ali İhsan’ın elinde tutsak olarak kalır. Ali İhsan’ın amacı onları öldürmek değil acı çektirmektir.
İstediğini de elde eder. Sonunda yeteri kadar acı çektiklerine ikna olup onları öldürmeye karar verdiği sırada beklenmedik olaylar yaşanır. Cemil ve İffet Ali İhsan’ın elinden kurtulur. Ama Ali İhsan peşlerini bırakmaya niyetli değildir. Daha da hırslanmış bir şekilde izlerini sürer. Cemil ve İffet için ölümüne bir kaçış başlamıştır.
İffet dizisi 5 mayıs cumartesi akşamı 30.bölümüyle sizlerle.

Avatar Türkçe Dublaj izle


Bizleri hayal gücümüzün ötesinde muhteşem bir dünyaya taşıyacak olan film Na’vi adlı yok olmak üzere olan bir halkın yaşadığı Pandora adlı gezegende geçiyor. Yarı-felçli bir savaş gazisi olan Jake Sully, kendilerine özgü dilleri ve kültürü olan, barış ve doğa ile örtülü bir çevrede yaşayan Na’vi halkının arasına gönderilir. Askeri bir şirket uzaktaki bu gezegeni ve barındırdığı kaynaklaro incelemek üzere AVATAR adlı bir program oluşturmuştur. Bu program ile insanlar genetic mühendislik sonucu yarı insan yarı Na’vi haline getirilir ve misyoner olarak

Acayip Hikayeler 4.Bölüm Tek Parça İzle


Alper’in eski sevgilisi olan Kadriye Alper’i unutamamıştır. Aslında ona kavuşmak ister ama bu aşkla mı yoksa intikamla mı olacaktır bilinmez. Hayatlar ilginç tesadüflerle kesiştiği bir vakit kimsenin denemeye cesaret bile edemeyeceği bir yöntemle Kadriye ya Alper’i yeniden elde edecek ya da tamamen kaybedecektir.
ALPER
Kadriye’nin eski sevgilisi Alper, Kadriye’den ayrılır ve başka bir sevgiliyle hayatına devam eder. Kadriye’nin markajından kurtulamayan Alper’i ilginç bir tecrübe beklemektedir. Bu enteresan tecrübeyle olaylar inanılmaz ve fantastik bir hale gelmekle kalmayıp, Alper’in yeni sevgilisi Gizem’ide şoka sokacaktır.
ZEHRA
Ay dolunay olduğu zaman Zehra’nın güçleri ortaya çıkmaktadır. Ancak dilekleri yerine getirebilme gücüne sahip olsada Zehra’nın da kontrol edemeyeceği şeyler vardır.

Eve Düşen Yıldırım 9.Bölüm tek paça izle


Namık Muazzez için elini kana bular. Bunun vicdan azabı onu da, bu olaya sebep olduğu için Muazzez’i de her saniye huzursuz edecektir. Muazzez, üst üste gelen sıkıntılarla başetmenin yolunu ararken Halil’den gelen evlenme teklifini düşünmeye başlar.
Şayeste bu evlilik teklifi haberini duyar duymaz, tüm ailenin önünde Muazzez’i sıkıştırır. Namık Muazzez’in aklını çeldiği düşüncesi ile Şayeste’ye “gerekirse sen gideceksin bu evden” diyerek karısını şok edecektir. Sait de tüm dünyasını altüst edeceği için Muazzez’i bu evlilik teklifinden vazgeçirmeye çalışır.
Muazzez, Halil’e evet deyince tüm sorunları geride bırakacağını düşünse de Namık onların mutlu olamayacakları konusunda nettir. Hatta Namık, bir adım daha ileri gider ve Halil’i bu durumdan vazgeçirmek için üstüne yürür. Sonuçta O’nun için elini kana bulamayı bile göze almıştır. Ancak Muazzez’in dudaklarından dökülenler Namık’ın hareket alanını oldukça daraltır.

Adını Feriha Koydum 59.Bölüm Tek Parça İzle


Rüya’nın erken doğum yapmasıyla Emir ve Feriha için zorlu bekleyiş başlar. Birbirlerine yaklaşmaya cesaret edemeyen Emir ve Feriha arasındaki duygusal uzaklık, bu süreçte ikisi için de katlanılmaz hale gelir.


Hastaneden çıkan ve evine dönen Cansu, kaçırdığı zaman zarfında Emir ve Feriha cephesindeki gelişmeleri merak etmektedir. Öte yandan, kapıcı dairesinde ise Emir’den iş teklifi alan Mehmet, Seher’in kuşatması altındadır.
Emir zor günlerinde Hande ve Koray’ın desteği ile ayakta dururken, Feriha ise Emir’e gerçek duygularını söylememekle ilgili aldığı kararı sorgulamaya başlar. Night’ta verilecek büyük parti için geri sayım başlarken Feriha’nın Emir’e doğru attığım beklenmedik olaylara sebep olacaktır.
Adını feriha koydum dizisi her cuma olduğu gibi 4 mayıs akşamı da 59.bölümüyle sizlerle oluyor. Dizinin son bölümünü bu akşam sitemizden kesintisiz olarak izleyebileceksiniz.

Yalan Dünya 16.Bölüm Tek Parça İzle


Rıza’nın ailesi ile arasındaki buzları eritmek isteyen Deniz, kaleyi içten fethetmeye Gülistan’dan başlıyor. Deniz, kafede üşüdüğünü gördüğü Gülistan’a, anneannesinin hediyesi ceketini ödünç veriyor. Ancak ceket bir türlü geri gelmeyince, ikili arasında ceket tartışması yaşanıyor.
Havaların ısınmasıyla Açılay, terasta bikini sezonunu açar. Bu durum Kocabaş Ailesi’nde krize neden olur. Bir tek Orçun tarafından destek gören bronzlaşma seansları, Gülistan, Nurhayat ve Servet’i sinir eder. Üç kadın, Şehmuz’a yandakileri uyarması için baskı yaparlar. Tülay ile istediği sıklıkta buluşamayan Selahattin, spora başladığını ilan eder.
İnandırıcı olabilmek için de gerçekten bir spor salonuna yazılır. Fakat işler planladığı gibi gitmez. Çünkü Çağatay da aynı salona üyedir ve arkadaşı Ahmet zannettiği Selahattin’i forma sokmaya kararlıdır.
Emir’in kafası da Açılay konusunda karışıktır. Bir türlü flört edip etmediklerinden emin olamaz. Bu konuda Bora’dan yardım ister. İkili, Açılay ile sevgili olurlarsa, Emir’in ayrı bir eve çıkmasının daha sağlıklı olacağına karar verirler. Emir, bu yeni fikri hayata geçirmek için vakit kaybetmeden harekete geçer. Rıza’nın ailesi ile arasındaki buzları eritmek isteyen Deniz, kaleyi içten fethetmeye Gülistan’dan başlar. Kafede üşüyen Gülistan’a, anneannesinin hediyesi ceketini ödünç verir.
Fakat ceket bir türlü geri gelmez. Terasta ise tam bir ikiye bölünme yaşanır. Kiracıları terasta özgürce güneşlenmeyi savunurken, Kocabaşlar da doğa karşıtı plastik terliklerinden vazgeçmeye yanaşmazlar. Daha fazlası bu akşam yalan dünya dizisinin 16.bölümünde ortaya çıkacak. 4 Mayıs akşamı komediye hazır olun.

Hayat Devam Ediyor 25.Bölüm tek parça izle

Hayat devam ediyor dizisinde bu hafta; Hayat miras ile ilgili kararını açıklamak üzere Kerem de dahil herkesi evde toplamıştır. Bu sırada Pelin de Tarık’a annesini kiminle aldattığının hesabını sormaktadır.

Hayat Devam Ediyor 25.Bölüm tek parça izle

Semra şirket çıkışında Şebnem’i bekler ancak konuşmalarından genç kadının ne denli tehlikeli olabileceğini anlar ve onun geçmişinin peşine düşer. Pelin, Siraç’tan geceyi kahvede Şebnem’le geçirdiği için açıklama ister. Kentsel dönüşüm projesi ile mahalleye çöken karanlık tipler yüzünden mahalle sakinleri gerilir.

Hayat Devam Ediyor izle

Kerem Hayat’la evlenmek istediğini söylemek için İsmail’in yolunu keser. Yusuf, Şirin’i çektirdiği fotolarla şöhret olacağına inandır. Şirin, Kudret’i restoranın önünden geçerken Cennet’i çalıştığı işyeri sahibini birlikte gülüşürken gördüğünü söyleyerek dolduruşa getirmektedir.

Hayat Devam Ediyor Son Bölüm izle

Dizinin 4 mayıs akşamı oynayacak olan 25.bölümünü sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.

Türkün Uzayla İmtihanı 7.Bölüm tek parça izle


Çılgın Türk 1′in kahraman mürettebatı, Ablanlar Gezegeni’nin kötü kalpli lideri Muhteşem Ziya’nın elinden kurtulduktan sonra dünyaya geri dönme kararı almıştır. Güzel prenses Alev’in, Ziya ile evleneceğini öğrenen Fatih Kaptan, kalbi kırık bir şekilde yola çıkar. Ancak, gerçek Kaptan Fatih’in sandığından çok farklıdır. Alev, kahramanlarımızın hayatlarını kurtarmak için Ziya ile evlenecektir.
Çılgın Türk 1, Ablanlar Gezegeni’nden havalanıp tekrar uzaya çıkar ve kaldığı yerden dünyayı aramaya devam eder.
Bu sırada, Ziya düğün ve nikah hazırlıklarına başlamıştır. Ancak Alev, Çılgın Türk 1 mürettebatını dünya gözüyle göremediği için Ziya’nın sözünü tutup onları serbest bıraktığına inanmaz ve Ziya ile evlenmekten vazgeçer.
Ziya, Alev’le evlenebilmek için, çoktan gezegenden ayrılıp uzaya çıkmış olan Çılgın Türkler’in peşine düşer ve onları bulup gezegene geri dönmeleri için ikna etmeye çalışır.
Ancak, Ziya’nın tüm savaş gemileriyle birlikte peşlerinden geldiğini gören kahramanlarımız, bunun bir saldırı olduğunu düşünüp kaçmaya başlar.
Uzayda yaşanan bu nefes kesen kovalamacanın sonunda, Çılgın Türk 1, komşu gezegen Anguslar’a ulaşır. Anguslar, Ablanlar’ın baş düşmanıdır. Ablanlar’ın kendilerine saldırdıklarını sanan Anguslar hemen teyakkuza geçerler.
Kahramanlarımız, uzayda yeni bir yıldız savaşının başlangıcına neden olmak üzeredirler. Türkün uzayla imtihanı dizisi 2 mayıs akşamı sizinle olacak.

Muhteşem Yüzyıl 58.Bölüm tek parça izle


İbrahim ve Nigar arasındaki ilişkiyi öğrenen Valide Sultan kritik bir kararın eşiğine gelir. Valide Sultan duyduklarından sonra ne yapacak? Mahidevran ve Şehzade Mustafa, Hürremden intikam almanın peşinde.
Hürrem Sultan şehzadelerini kurtarabilecek mi? Muhteşem Yüzyıl yeni bölümü ile Çarşamba Starda. Valide Sultan, İbrahim ve Nigar arasındaki ilişkiyi öğrenir. Vaziyeti derhal Sultan Süleymanla paylaşmaya karar verir. Valide Sultan, Nigara karşı duyduğu hiddeti gizleyemez. Hürrem şehzadelerinin canını kurtarmak için yola koyulur.
Gördüğü manzara karşısında dehşete düşen Hürrem, Şehzade Mustafa ile tartışmaya başlar. Ancak av köşkünün beklenmedik bir konuğu daha vardır. Sultan Süleyman Valide Sultanın çağrısıyla saraya döner. Valide Sultan oğlunun yanına kadar gelir. Ancak yaşananları anlatmaya yüreği elvermez. Valide Sultan kendini bir anda ölüm kalım savaşı içinde bulur. Valide Sultanın rahatsızlığı bütün sarayı yasa boğar. Mahidevran ve Hürrem ise gördükleri vaziyet karşısında beklenti içine girmekte gecikmez. Daye, Valide Sultanı ziyaret etmek ister. Dayenin hareme gelişi ortalığın karışmasına neden olur.
Valide Sultanın Nigarla ilişkisini öğrendiğini duyan İbrahim ne yapacağını şaşırır. İbrahim Nigarı payitahttan uzaklaştırmak ister. Nigar çaresiz İbrahimin isteğini kabul eder. Ancak Dayenin bazı endişeleri vardır.
Muhteşem yüzyıl heyecan dolu 58.bölümüyle 2 mayıs çarşamba akşamı sitemizde yerini alacaktır.

Sakarya Fırat 108.Bölüm tek parça izle


Sakarya Fırat nefes nefese bir bölümle daha ekranlarınızda… Poyraz Timi, dur durak bilmeden kararlı bir şekilde dağda operasyonları sürdürür. Hiçbir zorluk onları yollarından alıkoyamaz.
Çeliktepe Karakolu ve Tugay’da da gergin bekleyiş devam eder. Atabey’de bütün dualar, dağdaki Osman ve Poyraz Timi içindir. Kerküklü ise, ilçede Miro’nun izini sürer ve onu iyice köşeye sıkıştırır. Ama Miro da boş durmaz; kendince önlemler almıştır. Ve herkesin beklediği o an gelir. Osman ve Necla karşı karşıya.
Osman’ın namlusunun ucunda Necla var. Bu sefer Osman’ı hiç kimsenin durdurmaya gücü yetmez; parmağı tetikte ve hedefe kilitlenmiştir.

Çocuklar Duymasın 97.Bölüm tek parça izle


Haluk ve Meltem’in bir konuşmasına kulak misafiri olup, duyduklarını Haluk ve Meltem’in boşanacakları yönünde yorumlayan ve bunu herkese anlatan Emine, büyük bir karışıklık yaşanmasına sebep olur… Haluk ve Meltem’in ne hakkında konuştukları ise merak konusudur.
Hovardalığı yüzünden başta babası olmak üzere herkesten eleştiri alan ve bunun üzerine değişmeye, olgunlaşmaya karar veren Havuç, önce imaj değişikliğine gider… Havuç’un değişen imajı görenleri şaşkına çevirirken, Haluk’un bu duruma tepkisi nasıl olacaktır?
Bebek bekleyen Duygu ve Berke’yi anne baba olma endişesi sarmıştır. Duygu nasıl bir anne olacağını, Berke ise nasıl bir baba olacağını sorgulamaya başlayınca, ikilinin imdadına Haluk ve Meltem yetişir.

Dinle Sevgili 147.Bölüm izle


Mehmet ve Cem, Hande için karşı karşıya gelir. Hande Mehmet’i affedememektedir. Fakat Mehmet’in çabuk pes etmeye niyeti yoktur. Cem ise bir karar vermiştir. Hande’yi zor zamanlar beklemektedir.
Dinle Sevgili 147.Bölüm izle
Zerrin yıllardır Ceren’e biriktirdiği öfkesine hakim olamaz. Taner baba olacağı günü heyecanla beklerken Şafak’ın Taner için bir planı vardır.
Dinle Sevgili izle
Dinle sevgili dizisi 2 mayıs çarşamba akşamı 147.bölümüyle sevenleri karşısında.

Kurt Kanunu 13.Bölüm izle


Çiftlikte çıkan çatışmada Derviş Kahya ağır yaralanmış, Kara Kemal ve Abdülkerim ise son anda kaçmayı başarmıştır. Hayriye, onları ormanda kocası kömür yakıcının kulübesine saklamayı başarır.
Kurt Kanunu 13.Bölüm izle
İstiklal Mahkemeleri’nde ise yargılamalar başlamıştır. Bütün memleketin gözü kulağı bu yargılamalardadır. Kazım Karabekir Paşa, İstiklal Mahkemesi’nin huzurundadır.
Kurt Kanunu izle
Kurt kanunu dizisi 2 mayıs çarşamba akşamı sizlerle oluyor.

Survivor Ünlüler Gönüllüler 30 Nisan 2012 tek parça izle


30 nisan Pazartesi akşmı Bomba Bölüm ile izleyicisi ile buluşacak olan Survivor Ünlüler-Gönüllüler bu hafta süpriz ir gelişme ile izleyicisi ile buluşuyor.Çekişmeli geçen haftalar boyunca artık birleşme haftasına girilecek.Bakalım bundan sonra kim galibiyet ile buluşacak.Dokunulmazlık ödülün sahipleri kim olacak.
Survivor Ünlüler Gönüllüler 30 Nisan 2012 izle
Dominik Cumhuriyeti’nden yapılan yayınlarla seyircisiyle buluşan “Survivor Ünlüler-Gönüllüler”de ekranlardan tanıdığımız ve hayran kitleleri oluşturan ünlüler mücadele ediyor. Survivor Ünlüler-Gönüllüler’in sunuculuğunu ise, Acun Ilıcalı ile birlikte Burcu Esmersoy üstleniyor.
Survivor Ünlüler Gönüllüler 20.Bölüm izle
Dominik Cumhuriyeti’nde medeniyetten uzak bir yaşam… “Survivor Ünlüler-Gönüllüler”de herkesin yakından tanıdığı 6 ünlüye karşı 5 gönüllü büyük ödül için yarışmaya devam ediyor. Survivor’ın ünlüler kadrosunu Merve Büyüksaraç, Almeda, Mustafa Topaloğlu, Alp Kırşan, Nihat Alptuğ Altınkaya ve Anıl oluşturuyor.Gönüllüler kadrosunu ise, Begüm Yücetan, Hayim Kohen, Serhat Özcan, Cevher Pekçiçek ve Hasan Yalnızoğlu oluşturuyor.
Survivor Ünlüler Gönüllüler izle
Büyük macera Survivor Ünlüler-Gönüllüler’de ödül oyunu zamanı geldi! Ödül oyununu kim kazanacak? Ünlüler ve Gönüllüler hiç görmediğiniz kadar heyecanlı ve hiç görmediğiniz kadar çekişmeli ödül oyunu için yarışacaklar.
Survivor Ünlüler Gönüllüler Son Bölüm izle
Show TV ekranlarında, Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı bu yıl beşincisi düzenlenen ‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler’ yeni bölümleri ile Show TV ekranlarında olacak.
Survivor ünlüler gönüllüler yarışması 30 nisan akşamı sitemizde yerini alacaktır ve ilerleyen saatlere doğru tek parça olarak güncellenecektir.

Son 17.Bölüm tek parça izle


Aylin ve Halil, Selim’in yokluğunda birbirlerine destek olmaya çalışırlar. İkisinin de benzer yaralara sahip olması Halil ve Aylin’i bu güne kadar farkında olmadıkları bir yakınlığa iter.
Son 17.Bölüm izle
Ali ve Kudret Selim’i bulmak için Bahman’a ulaşmaya karar verir. Bahman’ın izini bulmak için ellerindeki tek şans Cevdet Korukan’dır. Ancak Cevdet Korukan’ı arayan sadece onlar değildir. Taner de komiseri Ali’nin suçlu olduğunu ispat etmek için Cevdet’in peşine düşer.
Son izle
Ali, Cevdet’i bulmaya çabalarken, Nihat’ın başından beri Cevdet için çalıştığını ve kendisine ihanet ettiğini öğrenir. Ali, Nihat’ın ihanetini öğrendikten sonra Kudret’in önerisiyle başka bir plan kurar. Hapisten kaçan Leyla, İran’daki oğlu Mehdi’yi aramaya başlar. Amacı Mehdi’yi de alıp Norveç’e gitmektir. Oysa Mehdi ne Majid’in ne de Simon’ın yanındadır. Oğlunu bulmak için tehlikeye sürüklenen Leyla ise geri dönüşü olmayan bir karar verir.
Son Dizisi Son Bölüm izle

Arka Sokaklar 244.Bölüm tek parça izle


Gizli bir görev alan Ali ve Sinan, hayatlarını da tehlikeye atıyor. Tekin, Metin ve Tunç’un okulunda veli toplantısı vardır. Çoban kardeşler, geçen seneki toplantıda olanları hatırlar ve babalarına bu durumu nasıl söyleyeceklerini düşünürler.
Arka Sokaklar 244.Bölüm izle
Tunç’un bütün dersleri iyidir. Aynı zamanda da okulun saygılı, efendi, gözde öğrencileri arasındadır. Tekin ve Metin bu duruma fazlasıyla bozulmaktadır. Mesut ve Hüsnü beraber veli toplantısına giderler. Bütün öğretmenler Tunç’u övmekte, Mesut’un da yüzü daha da gülmektedir. Hüsnü hangi öğretmenle konuşsa, duyduğu şeyler karşısında yerin dibine girmiştir. Bağıra çağıra okuldan çıkar. Mesut, onu sakinleştirmeye çalışmaktadır.
Arka Sokaklar izle
Ali ve Sinan gece devriyesindeyken gözaltına aldıkları torbacılardan birinin, diğer arkadaşını öldürdüğü ihbarıyla olay yerine gelirler. Aldığı uyuşturucunun etkisiyle torbacının aklı başında değildir. Sinan’lar uyuşturucuyu nereden temin ettiğini sorarlar. “Kebapçıdan” lafının üzerine de, kebapçı Olgun ve büyük patron Sadri’nin peşine düşerler. Ali ve Sinan gizli göreve girecektir.
Arka Sokaklar Son Bölüm izle
Rıza, Ali’nin bu göreve katılmasını pek istemez. Çünkü tek başına olacağı ilk gizli görev olacaktır. Ali, kendisine güvenmesini ve sapa sağlam geri döneceğine Rıza Baba’yı ikna eder. Ali ve Sinan’ın hayatı tehlikededir.
Arka sokaklar 30 nisan pazartesi akşamı 244.bölümüyle sizlerle.

Yer Gök Aşk 78.Bölüm tek parça izle


Sultan ve Küçük Yılmaz Havva’yı almaya gelirler ama Havva yoktur. Cüneyt Havva’yı kaçırmıştır. Aldatıldığını öğrenen Sezer fenalaşır ve hastaneye kaldırılır. Bade buna sebep olduğu için pişmanlık içindedir.
Yer Gök Aşk 78.Bölüm izle 30 Nisan 2012
Cüneyt Havva’yı bir eve getirir. Havva sonunda Cüneyt’in akli dengesini kaybettiğini anlar, panik içinde kaçmaya çalışır ama bu o kadar kolay olmayacaktır. Mehmet’ten Havva’nın kaçırıldığını öğrenen Yusuf da Havva’yı aramaya başlar.
Yer Gök Aşk izle
Münevver, sonunda Bade’nin babasıyla olan ilişkisini bildiğini anlar. Ancak asıl şoku Celal yaşayacaktır. Mehmet, Bade’nin kendinden hamile kaldığına emindir artık. Bade’nin kaçacak yeri kalmamıştır. Cüneyt’in gözü dönmüştür. Havva gördüğü manzara karşısında şoke olur, bir felaketle karşı karşıyadır.
Yer Gök Aşk Son Bölüm izle
Yer gök aşk dizisi 30 nisan pazartesi akşamı 78.bölümünde sevenleriyle buluşuyor.

Bir Çocuk Sevdim 32.Bölüm tek parça izle


Mine ve Merve, Timur’un gece eve gitmediğini öğrenip telaşlanırlar. Timur’u bulduklarında duyacakları, Mine’nin canını daha çok yakar.
Bir Çocuk Sevdim 32.Bölüm izle
Timur haftasonu Hasan’ı ve Merve’yi alıp, gözlerden uzak bir yere götürür. Merve bu seyahatten hoşlanmaz. Timur ise beklemediği durumların içine düşecektir. Öte yandan Sinan, Mine’ye evlenme teklif eder. Mine henüz cevabını vermeden gelişen olaylar, kararını etkileyecektir.
Bir Çocuk Sevdim izle
Kerem, yazdığı kitap nedeniyle tehdit edilmeye başlar. Süreyya korkuya kapılır. Tehdit sadece Kerem’e değil, oğluna ve Süreyya’ya da yöneliktir.
Sabahat’in evinde kalan Emine, Turan’ı çileden çıkartacak tavırlar sergiler. Turan kızına söz geçiremez.Emine gözünü karartıp Bekir’in evine gider.
Bir Çocuk Sevdim Son Bölüm izle
Bir çocuk sevdim 30 nisan tarihinde 32.bölümüyle pazartesi akşamı sizinle.

Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam 8.Bölüm tek parça izle

Bir zamanlar osmanlı kıyam trt ekranlarında her pazartesi olduğu gibi 30 nisan akşamı da sizlerle olmaya devam ediyor. Dizinin yeni bölümlerini sitemizden full olarak sorunsuz bir şekilde izleyebilirsiniz. Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam 8.Bölüm izleBir zamanlar osmanlı kıyam 30 nisan 2012 tarihi ile kesintisiz olarak bu akşam ekranlarda yerini alacaktır.

Kanıt 88.Bölüm tek parça izle


Kayıp iki çocuk! Akıllara durgunluk veren insanlar! Ve korkunç bir şekilde biten kısacık bir yaşam! Dokuz yaşlarındaki Peri, terk edilmiş bir inşaatta ölü olarak bulundu. Deliller boğularak öldürüldüğünü ve sonra inşaata atıldığını gösteriyordu. Kayıp başvuruları incelendiğinde ortaya çıkan gerçek ise çok daha yürek burkucuydu.
Kanıt 88.Bölüm izle
Küçük kızın, kardeşinin çizdiği resimler ne anlama geliyordu? Ondan bir gün sonra parkta oynarken ortadan kaybolan altı yaşındaki Sümer de aynı kişi veya kişilerin mi kurbanıydı? Görgü tanıklarının anlattığı beyaz sakallı adam kimdi? Daha önce çocukların tutulduğu tahmin edilen terk edilmiş evde bulunan kafesler ne işe yarıyordu? Ve elbette en önemlisi Sümer hala hayatta mıydı? Yoksa onun sonu da Peri gibi mi olacaktı? “Kanıt”ın heyecan dolu yeni bölümünü kaçırmayın!
Kanıt Son Bölüm izle
Kanıt her pazartesi akşamı olduğu gibi 30 nisan pazartesi akşamı da 88.bölümüyle sitemizde yerini alacak.

Leyla İle Mecnun 56.Bölüm tek parça izle


Aynı gün dünyaya gelen iki bebek, hastanedeki yatak sayısının azlığından dolayı yan yana yatırılırlar. Ailelerinin “doğar doğmaz birbirlerini buldular” demesiyle, beşik kertmesi yapılan çift, isimlerini efsane âşıklar “Leyla ve Mecnun” dan alırlar.
Leyla ile Mecnun 56.Bölüm izle
Leyla ve Mecnun’un beşik kertmesi yapılmasının üzerinden yirmi beş yıl geçmiştir. Leyla İstanbul Üniversitesi’nde, Mecnun ise Açık Öğretim’de okumaktadır. Her ikisinin de birbirlerinden haberi yoktur. Bir sabah, ailesi Mecnun’a durumu anlatır ve Leyla’yı istemeye giderler. Mecnun bu durumdan rahatsız olsa da ailesinin zoruyla Leyla’nın evine gider.
Leyla ile Mecnun izle
Uzun süredir görüşmeyen iki ailenin tartışmasıyla sonlanan ziyarette Mecnun, Leyla’yı görmüş ve görür görmez de âşık olmuştur. Mecnun Leyla’nın peşinden koşmaya başlar. Onunla tanışmak ve onu etkileyebilmek için ne yapacağını bilemeyen Mecnun, bir gece rüyasında Aksakallı Dede’yi görür. Ancak Aksakallı Dede’nin rüyalarından çıkıp Mecnun’la beraber yaşamaya başlamasıyla durumlar iyice karışır.
Leyla ile Mecnun Son Bölüm izle

Ve İnsan Aldandı 36.Bölüm tek parça izle


İlhan’ı geri kazanmaya niyetli olan Filiz, bu konuda en büyük yardımı İlhan’ın annesi ve kız kardeşinden görür. Elif’i hiçbir zaman sevememiş olan aile, bozulan işleri bahane ederek İlhan’la Filiz’in yakınlaşmasını sağlarlar.
Ve İnsan Aldandı 36.Bölüm izle
Peki yuvasını kurtarmak isteyen Elif, şeytanın oyununa gelecek midir? Ve insan aldandı dizisi 30 nisan pazartesi akşamı 36.bölümüyle ekranlara yerini alıyor.

Beni Affet 142.Bölüm izle


Feride’yle aralarını açan kapkaç meselesinin peşini bırakmayan Cüneyt temize çıkmak için uğraşır. Bulduğu adres Cüneyt’i doğrulara götürebilecek mi? Feride’nin Oktay’la evleneceğini öğrenen Kozanlar oldukça keyiflidir.
Beni Affet 142.Bölüm izle
Diğer yandan ise Feride’nin evlilik haberi Cüneyt cephesinde nasıl bir yankı uyandıracak. Bahar’ın Berat’la evliliğinin sahte olduğunu öğrenen Kemal’in mutluluğu, Handan’ı çileden çıkarır.
Beni Affet izle
Handan mahalleliyi Bahar’a karşı kışkırtmaya başlar. Mahallede Bahar’la ilgili tatsız dedikodular yayılır. Öte yandan Bahar ve Berat’ın ayrı yattığından şüphelenen Nazire sonunda şüphelerini doğrular. Ferman’ın Kader’e ilgisinden huzursuz olan ve Kader’in büyük bir yalanını yakalayan Yıldız takiptedir.
Beni Affet Son Bölüm izle

Avrupa Avrupa 29.Bölüm izle


Uzun uğraşlar sonucu Avrupa Birliği’ne kabul edilen Türkiye, yılbaşı gecesi 12’den itibaren resmen Avrupa Birliği üyesi olacaktır. Avrupa Birliği’nden Sorumlu Devlet Bakanı Egemen Bağış bu müjdeli haberi Koparan Ailesi’nin mütevazı evine konuk olup, bu evden yapılacak canlı yayınla tüm Türkiye’ye duyuracaktır.

Gülbahar Koparan, Sayın Egemen Bağış için evi ve yemekleri hazır etmeye çalışmaktadır. Ama bu iş hiç de kolay değildir. Çünkü Gülbahar, bir yandan Avrupa’da simit zincirleri kurup köşeyi dönme telaşındaki Tekin’in, tek derdi yılbaşı partisine katılmak olan kızı Gül’ün, zihinsel olarak Avrupa Birliği’ne Türkiye’den önce girmiş bulunan yeni komşusu Nermin Hanım’ın ve her çocuk için 700 Avro yardım yapılacağını duyunca Avrupa Birliği’ne gireceğimiz gece çocuk yapma sevdasına düşen kapıcı Mali’nin yol açtığı kargaşayı aşmak zorundadır.
Avrupa Avrupa Son Bölüm
Saat gece yarısını vurduğunda Koparan Ailesi ve Avrupa Apartmanı sakinlerini eğlenceli bir kaos beklemektedir. Türkiye, Avrupa Birliğine girmiştir girmesine ama Avrupa Apartmanı sakinleri el birliğiyle AB’nin dışında kalmayı başarmışlardır.

Survivor Ünlüler Gönüllüler 29 Nisan 2012 izle


SURVIVOR ÜNLÜLER GÖNÜLLÜLER YARIŞMASININ 29 NISAN 2012 PAZAR TARIHLI 19.BÖLÜMÜNÜ HD IZLEYIN.

Survivor yarışması heyecan dolu devam ediyor. Yarışmayı sitemizden online olarak izleyebilirsiniz.

Farklı Desenler 74.Bölüm izle


CANAN GERÇEKLERLE YÜZLEMIŞTIR ANCAK HER ŞEY IÇIN ÇOK GEÇTIR. KAYBEDECEK BIR ŞEYININ KALMADIĞINI ANLAYAN CANAN, GALIP, TIMUR VE PINAR’DAN INTIKAM ALABILMEK IÇIN KEMAL’LE IŞBIRLIĞI YAPMAYA KARAR VERIR.

Ancak Kemal’in bambaşka planları vardır. Bebeklerinin ölmediğini öğrenen Emir, yurt dışına gitmeye hazırlanan Yasemin’e öfkelidir. Yasemin ise babası ve Duygu arasındaki ilişkiyi öğrenmenin şokunu yaşar. Diğer yanda Emine ve Yasin, aileyi tekrar bir araya getirmeye gayret eder fakat gelişen olaylar Feride’yi zor durumda bırakır.
Farklı Desenler Son Bölüm izle
Farklı desenler dizisi 29 nisan pazar akşamı 74.bölümüyle ekranlarda.

Farklı Desenler 74.Bölüm izle


CANAN GERÇEKLERLE YÜZLEMIŞTIR ANCAK HER ŞEY IÇIN ÇOK GEÇTIR. KAYBEDECEK BIR ŞEYININ KALMADIĞINI ANLAYAN CANAN, GALIP, TIMUR VE PINAR’DAN INTIKAM ALABILMEK IÇIN KEMAL’LE IŞBIRLIĞI YAPMAYA KARAR VERIR.

Ancak Kemal’in bambaşka planları vardır. Bebeklerinin ölmediğini öğrenen Emir, yurt dışına gitmeye hazırlanan Yasemin’e öfkelidir. Yasemin ise babası ve Duygu arasındaki ilişkiyi öğrenmenin şokunu yaşar. Diğer yanda Emine ve Yasin, aileyi tekrar bir araya getirmeye gayret eder fakat gelişen olaylar Feride’yi zor durumda bırakır.
Farklı Desenler Son Bölüm izle
Farklı desenler dizisi 29 nisan pazar akşamı 74.bölümüyle ekranlarda.

Arka Sıradakiler 186.Bölüm izle


MERAL’IN TUZAĞINA DÜŞEN OKTAY, ALI VE GAMZE ARASINDA BIR SEÇIM YAPMAK ZORUNDA KALIR. SONUNDA KENDISI ALI VE MERAL’I SAŞIRTAN TEKLIFI YAPAR. AĞABEYI HAKAN ILE CIDDI BIR TARTIŞMA YAŞAYAN MELIS SOLUĞU TIMUR’UN YANINDA ALIR. SIĞINACAK BAŞKA YERI YOKTUR. HAKSIZ YERE HAPISE DÜŞEN BUSE’NIN TEK TESELLISI SEDAT’DIR. SEDAT GENÇ KIZA UMUT IŞIĞI OLUR.

Gamze’nin iyiye giden durumu ve İbo ile Sibel’in bir kaç gün sonra gerçekleşecek düğünü tayfa için bir mutluluk kaynağıdır.Gamze’nin tekerlekli sandalyeye bağlı ve kısıtlı dünyasında yeni bir dostu vardır! Gülüm!!! Gülüm şimdi , Çığlık’ın istediği gibi Gamze’nin ve diğerlerinin güvenini tam anlamıyla kazanmayı başarmıştır. Sibel’in düğünü için hazırlıklar heyecanla devam etmektedir. Ancak herkesin bir arada bulunacağı bu özel gece için hazırlanan sadece tayfa değildir.
Arka Sıradakiler Son Bölüm izle

Babam İçin 20.Bölüm izle


Orhan’ın hastalığını öğrenen aile şok içindedir, herkes Nimet’in kendini kaybetmesinden endişelinirken en dirayetli Nimet çıkar ve herkese teselli verir. Nimet çocuklarını karşısına alıp bu hastalığı hepbirlikte yenmeleri gerektiğini kendi güzel anlatımı ile ifade eder.

En önemli konu para nereden bulunacaktır? Nimet, bu konuda Nurten’den medet umar ama para hiç akla gelmeyecek birinden gelir. Osman ile Ali’nin buluşmasına yalnız kalmaktan korkan Neslihan da katılır. Ali’nin ilginçlikleri geceye damgasını vurur.
Babam İçin izle
Kadir, yaptığı sürprizlerle Özlem’in aklını çelmeye çalışmaktadır. Ali ile Dila’nın yemeğe çıkacaklarını öğrenen Alpay kıskançlığından Ali’ye sarar. Alaz’dan babasının hastalığını öğrenen Coşkun yıkılır ve babasına koşar. Orhan ve Nimet, Öykü’nün evlerine geri dönmesini ister. Ancak Öykü Eliaçık ailesine tekrar katılabilecek mi? Alpay ve Tülin’in nikah günü gelip çatmıştır ancak Tülin ve tüm davetlileri şok edecek bir nikah günü olacaktır.
Babam İçin Son Bölüm izle
Babam için dizisi 29 nisan pazar akşamı 20.bölümüyle sizlerle.

Behzat Ç 62.Bölüm izle


Kentsel Bölüşüm: Kesik Parmak cinayetinde beklenmedik gelişmeler olur. Behzat Ç. ve ekibi Çiçek’in cesedine ulaşır. Çiçek’in katil zanlısı kimsenin beklemediği biri çıkar.

Diğer yandan, bir inşaat alanın yakınında bir müteahhidin cesedi bulunur. Şüpheliler, müteahhidin inşaatlarının olduğu bir gecekondu mahallesinin sakinleridir. Behzat Ç. ve ekibi cinayeti araştırırken olayın göründüğü kadar basit olmadığını görürler.
Behzat Ç Son Bölüm
Bir ankara polisiyesi behzat ç 29 nisan akşamı 62.bölümüyle heyecan dolu.

Al Yazmalım 32.Bölüm izle


Helin’i darp ettiği gerekçesiyle İlyas gözaltına alınmış, haberi alınca kötüleşen Asiye hastaneye kaldırılmıştır. Durumunun ağırlaşması üzerine Zafer İlyas’ı gece gizlice hastaneye götürerek Asiye ile görüştürür ve İlyas serbest bırakıldığını ve bir kaç haftalığına yarışa gideceğini söyleyerek Asiye’yi sakinleştirir.

Ertesi gün tutuklanarak cezaevine gönderilen İlyas’ın ardından tüm çevresi Helin’i şikayetinden vazgeçirmek için çabalamaya başlar. Bir yandan durum Asiye’den gizlenmeye çalışılmaktadır. İlyas’ın kaderi artık hafıza kaybı foyası meydana çıkmış olan Helin’in iki dudağı arasındadır.
Al Yazmalım Son Bölüm
Al yazmalım 29 nisan pazar günü 32.bölümüyle sitemizde yerini alacaktır.

Umutsuz Ev Kadınları 30.Bölüm izle


NERMIN NIHAYET KADIR’IN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRÜYOR ANCAK, ONU BAŞKA VE YENI BIR TEHLIKE DAHA BEKLIYOR. NERMIN NIHAYET KADIR’IN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRÜYOR ANCAK, ONU BEKLEYEN BIR BAŞKA TEHLIKE DAHA VARDIR. KEREM’LE ILGILI GERÇEKLERI ÖĞRENEN YAKIN KOMŞUSUSUN TEHDIDI ONU AFALLATACAK, ÖNEMLI BIR KARAR VERMESINI SAĞLAYACAKTIR.

Zeliş bebeğini kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken, Kudret erken tahliye olup eve döner. İkisi de çok üzgün, mutsuzdur. Ancak hayatlarını değiştirecek sürpriz yaşanır.
Umutsuz Ev Kadınları izle
Yasemin babasını bulmanın mutluluğunu yaşarken, bir kıskançlık krizinin de ortasında kalır. Kocasını kıskanan Elvan, henüz Yasemin’in kim olduğundan habersizdir. Elif hastalanan çocuklarını doktora götürmek için izin alamayınca çileden çıkar. Annelik ve iş kadınlığını bir arada sürdürmeye kararlıyken, ani bir gelişmeyle bu hevesinden vazgeçmek zorunda kalır.
Umutsuz Ev Kadınları Son Bölüm izle
Umutsuz ev kadınları 29 nisan pazar akşamı 30.bölümüyle sizlerle.