Survivor Ünlüler Gönüllüler 30 Nisan 2012 tek parça izle


30 nisan Pazartesi akşmı Bomba Bölüm ile izleyicisi ile buluşacak olan Survivor Ünlüler-Gönüllüler bu hafta süpriz ir gelişme ile izleyicisi ile buluşuyor.Çekişmeli geçen haftalar boyunca artık birleşme haftasına girilecek.Bakalım bundan sonra kim galibiyet ile buluşacak.Dokunulmazlık ödülün sahipleri kim olacak.
Survivor Ünlüler Gönüllüler 30 Nisan 2012 izle
Dominik Cumhuriyeti’nden yapılan yayınlarla seyircisiyle buluşan “Survivor Ünlüler-Gönüllüler”de ekranlardan tanıdığımız ve hayran kitleleri oluşturan ünlüler mücadele ediyor. Survivor Ünlüler-Gönüllüler’in sunuculuğunu ise, Acun Ilıcalı ile birlikte Burcu Esmersoy üstleniyor.
Survivor Ünlüler Gönüllüler 20.Bölüm izle
Dominik Cumhuriyeti’nde medeniyetten uzak bir yaşam… “Survivor Ünlüler-Gönüllüler”de herkesin yakından tanıdığı 6 ünlüye karşı 5 gönüllü büyük ödül için yarışmaya devam ediyor. Survivor’ın ünlüler kadrosunu Merve Büyüksaraç, Almeda, Mustafa Topaloğlu, Alp Kırşan, Nihat Alptuğ Altınkaya ve Anıl oluşturuyor.Gönüllüler kadrosunu ise, Begüm Yücetan, Hayim Kohen, Serhat Özcan, Cevher Pekçiçek ve Hasan Yalnızoğlu oluşturuyor.
Survivor Ünlüler Gönüllüler izle
Büyük macera Survivor Ünlüler-Gönüllüler’de ödül oyunu zamanı geldi! Ödül oyununu kim kazanacak? Ünlüler ve Gönüllüler hiç görmediğiniz kadar heyecanlı ve hiç görmediğiniz kadar çekişmeli ödül oyunu için yarışacaklar.
Survivor Ünlüler Gönüllüler Son Bölüm izle
Show TV ekranlarında, Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı bu yıl beşincisi düzenlenen ‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler’ yeni bölümleri ile Show TV ekranlarında olacak.
Survivor ünlüler gönüllüler yarışması 30 nisan akşamı sitemizde yerini alacaktır ve ilerleyen saatlere doğru tek parça olarak güncellenecektir.

0 yorum:

Yorum Gönder