Ustura Kemal 1.Bölüm tek parça izle


Ustura Kemal! Yepyeni bir dizi geliyor. Oktay Kaynarca başrolde. O bir Halk Kahramanı. Ustura Kemal'in 1. Bölüm Fragmanı yayınlandı. İzlemek için tıklayın.
Türktelevizyontarihinin en önemlibaşyapıtlarından biri olmaya aday Haldun Sevel'in eserinden uyarlanan dizinin yapımcılığını, rating rekorları kıran yapımlaraimza atan Süreç Film/ Ali Gündoğdu, projetasarımını ve yönetmenliğini usta bir isim Mustafa Şevki Doğan üstleniyor.




Buz Devri 4 Kıtalar Ayrılıyor izle Türkçe Dublaj 2012


Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor (Ice Age: Continental Drift); Manny, Diego ve Sid geçen filmde kendilerini diğerlerinden ayıran o affetten sonra sürüklene durdukları bir kıtada başlarına gelen komik ve garip hikayeleri anlatıyor. Kahramanlarımız bir buz dağından bir gemi yaparak macera dolu deniz seferlerine böyle başlıyorlar. Manny ve arkadaşları çıktıkları bu yeni dünyada onları bekleyen deniz canavarları ve acımaz korsanlar ile karşılaşacaklardır.



Galatasaray 11-0 SV Kirchbichl Maç özeti

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, 2012-2013 sezonu hazırlıkları kapsamında Avusturya’daki çalışmalarına bölgesel lig ekibi SV Kirchbichl ile oynadığı maçla devam etti. Takımımız, Wörgl’de gerçekleşen karşılaşmadan 11-0 galip ayrıldı.

Dinle Sevgili 188.Bölüm izle


Dinle Sevgili yeni bölümü bugün (11 Temmuz 2012) saat 20.30’dan itibaren Fox’da yayınlanıyor. Cem Kılıç ve Zeynep Dörtkardeşler başrolde oynadığı Dinle Sevgili 188. Bölümü canlı izlemek için tıklayın. Fox Tv’yi canlı izleyin…

İki Dünya Arasında 8.Bölüm tek parça izle


İki Dünya Arasında 8.Bölüm izle, İki dünya arasında dizisinin 8.bölüm 11 temmuz 2012 çarşamba tarihli yayını. İki Dünya Arasında 8.Bölüm seyret, iki dünya arasında 11 temmuz, iki dünya arasında son bölümü bedava izle, iki dünya arasında yeni bölümü kaliteli izle, iki dünya arasında dizisi 8.bölümü ücretsiz izlesene

Annem Uyurken 3.Bölüm tek parça izle


Annem Uyurken 3.Bölüm izle, Annem Uyurken dizisinin 3.bölüm 11 temmuz 2012 çarşamba tarihli yayını. Annem Uyurken 3.Bölüm seyret, annem uyurken 11 temmuz, annem uyurken son bölümü ücretsiz izle, annem uyurken yeni bölümü kaliteli izle, annem uyurken dizisi 3.bölümü full izlesene

Çocuklar Duymasın 106.Bölüm tek parça izle


Çocuklar Duymasın 106.Bölüm izle, Çocuklar duymasın dizisinin 106.bölüm 11 temmuz 2012 çarşamba tarihli yayını. Çocuklar Duymasın 106.Bölüm seyret, Çocuklar duymasın son bölümü hd izle, çocuklar duymasın yeni bölümü bedava izle, çocuklar duymasın dizisi 106.bölümü ücretsiz izlesene

galatasaray hazırlık maçı izle 2012

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, 2012-2013 sezonu hazırlıkları kapsamında Avusturya’daki çalışmalarına bu akşam bölgesel lig ekibi SV Kirchbichl ile oynayacağı maçla devam edecek. Wörgl kentindeki karşılaşma, TSİ 19.00’da başlayacak. 

Spor Toto Süper Lig’de 2011-2012 sezonunu en yakın rakibi Fenerbahçe’nin evi Şükrü Saracoğlu Stadı’nda kazandığı şampiyonlukla noktalayan Galatasaray, 2012-2013 sezonu hazırlıkları için 6 Temmuz 2012 Cuma akşamı Avusturya’nın Wörgl kentine ulaşmıştı. 2011-2012 sezonu öncesinde de kamp bölgesi olarak Bad Haring’i seçen takımımız, yeni sezon öncesindeki çalışmalarına ilk dört günde çift antrenmanla 





İbreti Ailem 3.bölüm tek parça izle


İpek gönlünü başkasına kaptırıyor, Ender çıldırıyor...Ender’in başından aşağı kaynar sular dökülmüştür. Hayatının aşkı İpek, Computer58’e katalog çekimi için gelen bir manken tarafından çalınmak üzeredir. Ender bir an önce bu mankene .



Wipe Out 4 11 temmuz 2012 izle



Türk seyircisiyle ilk kez Show Tv ekranlarında buluşan, daha sonra kanal değiştiren Wipe Out 4, eski kanalına geri dönüyor. Sunuculuğunu Asuman Krause'nin yaptığı Wipe Out 4, yepyeni oyunlarıyla 7 Temmuz’da başlıyor.







Prensin Şarkısı 53.Bölüm izle



Seo Dongyo 53.Bölüm Özeti Bugun : Jang, Jine gitmesini söyler. Ama Jin her şekilde onun yanında olmak istediğini çünkü kendisi için aşkın bu demek olduğunu söyler.