Muhteşem Yüzyıl 58.Bölüm tek parça izle


İbrahim ve Nigar arasındaki ilişkiyi öğrenen Valide Sultan kritik bir kararın eşiğine gelir. Valide Sultan duyduklarından sonra ne yapacak? Mahidevran ve Şehzade Mustafa, Hürremden intikam almanın peşinde.
Hürrem Sultan şehzadelerini kurtarabilecek mi? Muhteşem Yüzyıl yeni bölümü ile Çarşamba Starda. Valide Sultan, İbrahim ve Nigar arasındaki ilişkiyi öğrenir. Vaziyeti derhal Sultan Süleymanla paylaşmaya karar verir. Valide Sultan, Nigara karşı duyduğu hiddeti gizleyemez. Hürrem şehzadelerinin canını kurtarmak için yola koyulur.
Gördüğü manzara karşısında dehşete düşen Hürrem, Şehzade Mustafa ile tartışmaya başlar. Ancak av köşkünün beklenmedik bir konuğu daha vardır. Sultan Süleyman Valide Sultanın çağrısıyla saraya döner. Valide Sultan oğlunun yanına kadar gelir. Ancak yaşananları anlatmaya yüreği elvermez. Valide Sultan kendini bir anda ölüm kalım savaşı içinde bulur. Valide Sultanın rahatsızlığı bütün sarayı yasa boğar. Mahidevran ve Hürrem ise gördükleri vaziyet karşısında beklenti içine girmekte gecikmez. Daye, Valide Sultanı ziyaret etmek ister. Dayenin hareme gelişi ortalığın karışmasına neden olur.
Valide Sultanın Nigarla ilişkisini öğrendiğini duyan İbrahim ne yapacağını şaşırır. İbrahim Nigarı payitahttan uzaklaştırmak ister. Nigar çaresiz İbrahimin isteğini kabul eder. Ancak Dayenin bazı endişeleri vardır.
Muhteşem yüzyıl heyecan dolu 58.bölümüyle 2 mayıs çarşamba akşamı sitemizde yerini alacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder